Selecteer een pagina

CAG Groep

CAG Groep test, inspecteert en certificeert de lucht- en waterkwaliteit en adviseert u in de beste aanpak voor een gezond werkklimaat. Vandaag én morgen. Zeker weten dat uw gebouw of werkomgeving gezond en veilig is voor voor werknemers en bezoekers? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Waterkwaliteit

Waterkwaliteit

De waterkwaliteit is van groot belang voor onze gezondheid. In gebouwen en werkomgevingen zijn er allerlei factoren aanwezig die van invloed zijn op de waterkwaliteit, denk aan bacteriegroei wat kan leiden tot legionellabesmetting. Met ons eigen in-house laboratorium kunnen we snel schakelen en u van A tot Z van dienst zijn. Van monstername tot analyse en de uitvoer van maatregelen. Ook adviseren we u over het drinkwaterbesluit en drinkwatersystemen.

Waterkwaliteit-cag-lab
Luchtkwaliteit-cag-lab

Luchtkwaliteit

Luchtkwaliteit

Naast water is lucht een levensbehoefte van de mens. Schone lucht is essentieel voor onze gezondheid en om goed te functioneren. De luchtkwaliteit in een gebouw of werkomgeving wordt vervuild door stof, bacteriën en schimmels en het gebruik van materialen en middelen. CAG Groep doet luchtonderzoek en brengt de luchtkwaliteit van uw gebouw of werkomgeving in kaart. We adviseren u hoe te verbeteren en helpen u in de uitvoering van maatregelen.

Luchtkwaliteit-cag-lab

Binnenklimaat

Binnenklimaat

Veel tijd brengen we binnen door. Het binnenklimaat van gebouwen heeft invloed op hoe mensen zich voelen. Concentratieproblemen, hoofdpijn, droge ogen: allemaal klachten die veroorzaakt kunnen worden door een slecht binnenklimaat. Wist u dat 61% van de mensen beter presteert in een omgeving waar de luchtkwaliteit optimaal is? CAG Groep inspecteert het binnenklimaat, periodiek of naar aanleiding van klachten. Wij adviseren u te verbeteren. Als u wilt, plaatsen we slimme sensoren om te monitoren.

Binnenklimaat-cag-lab
legionellavrij

Energieverbruik

Energieverbruik

Het energieverbruik van gebouwen staat al jaren hoog op de agenda. Naast directe kostenbesparing draagt een energiezuinige werkomgeving bij aan het behalen van klimaatdoelstellingen en aan een beter imago als bedrijf. Wij geven u onafhankelijk en objectief energieadvies. Het opstellen en leveren van energielabels wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde energieadviseurs, die hiervoor een gestandaardiseerde methode gebruiken.

Energieverbruik-cag-lab

Veiligheid

Veiligheid

Werknemers en bezoekers gaan ervanuit dat zij veilig zijn in uw gebouw of werkomgeving. Om de veiligheid te borgen, gelden duidelijke normen en richtlijnen voor de aanleg, het beheer en het onderhoud van (technische) installaties. De keuringen en inspecties van CAG Groep worden uitgevoerd volgens de geldende BRL- en NEN-normen. Wij gaan objectief en onafhankelijk te werk. Wordt uw werkplek of gebouw veilig gekeurd? Dan ontvangt u een KIWA-certificaat.

legionellapreventie en bestrijding

“Samen maken wij
werkomgevingen gezond,
op het land en het water.
Veilige plekken voor mensen
om te werken en te verblijven,
waar zij zich vitaal voelen
en productief zijn.”

“Samen maken wij werkomgevingen gezond, op het land en het water. Veilige plekken voor mensen om te werken en te verblijven,
waar zij zich
vitaal voelen
en productief
zijn.”

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Sparren of hulp nodig?
Vul uw gegevens in, wij nemen contact met u op.

VRAGEN OF MEER INFO?

Net als veilig water, is veilige lucht
belangrijk voor een gezond gebouw.
Hoe is de luchtkwaliteit in uw gebouw?
Lees meer over luchtonderzoek.

caglab.nl © 2021